Voor meer informatie of boekingen gebruikt u een van de knoppen bovenaan de pagina. U kunt hierbij uw voorkeuren kenbaar maken. Daar houden we dan rekening mee, of anders nemen we contact met u op. Meestal is er nog wel een juiste bungalow voor u beschikbaar.

Geen boekings- of administratiekosten. Ook meerdere bungalows bij elkaar kunnen we voor u regelen.


Boekt u 3 maanden of meer vooruit, dan geven we 10% korting op de huur.
We verhuren ook appartementen op een mooi landgoed in de buurt, zowel voor groepen als voor gezinnen.  Het domein beschikt over studio's en gîtes voor 2 tot 12 personen. Ze zijn volledig uitgerust met keuken met oven (de luxere gîtes hebben ook een vaatwasser), badkamer, slaapgedeelte en een terras met tuinmeubilair. Ook uw honden zijn hier welkom.

Verder zijn er 2 aparte groepsgebouwen met plaats voor resp. 26 en 34 personen met een eigen gemeenschappelijke ruimte. Ideaal dus voor een grotere groep of een familiebijeenkomst.

Voor meer informatie klikt u op onderstaande foto van het kasteeltje (= het restaurant op het domaine). Graag checken we de beschikbaarheid en doen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Voor het vrijstaande vakantiehuis (tot 12 pers.) staat er een aparte beschikbaarheids-kalender op onze site. Klik hier voor de beschikbaarheid vakantiehuis of meer info: www.vakantiehuis-durbuy.nl
De bungalows op het park zijn van allemaal van particulieren en hebben allemaal een unieke, persoonlijke en hedendaagse inrichting. U huurt een uniek huisje en maakt tegelijkertijd gebruik van de faciliteiten van een park. De keuringscommissie waakt over de kwaliteit. In overleg met u zoeken we de bungalow die voldoet aan uw wensen qua inrichting, ligging en bereikbaarheid. Ook zijn er bungalows waar huisdieren (max.2) zijn toegestaan. En meestal kunt u de auto bij de bungalow parkeren.
Speciaal aanbevolen:
Domaine VSG
Ardennen bungalow
Ardennen ANWB logo