Op dit moment zijn er nog een aantal bungalows beschikbaar.
De bungalownummers hierboven zijn speciaal aanbevolen. Wilt u binnen 10 dagen aankomen, bel dan even (tel 0031 413 258 056). Is een van deze bungalows bezet dan zoeken we voor u een andere passende bungalow. Maak bij uw aanvraag uw wensen kenbaar, daar houden we dan rekening mee. Ook meerdere bungalows bij elkaar kunnen we voor u regelen.
Boekt u 3 maanden of meer vooruit, dan geven we 10% korting op de huur.
We verhuren ook appartementen op een mooi landgoed in de buurt, zowel voor groepen als voor gezinnen.  Het domein beschikt over studio's en gîtes voor 2 tot 12 personen. Ze zijn volledig uitgerust met keuken met oven (de luxere gîtes hebben ook een vaatwasser), badkamer, slaapgedeelte en een terras met tuinmeubilair. Ook uw honden zijn hier welkom.

Verder zijn er 2 aparte groepsgebouwen met plaats voor resp. 26 en 34 personen met een eigen gemeenschappelijke ruimte. Ideaal dus voor een grotere groep of een familiebijeenkomst.

Voor meer informatie klikt u op onderstaande foto van het kasteeltje (= het restaurant op het domaine). Graag checken we de beschikbaarheid en doen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Voor het vrijstaande vakantiehuis (tot 12 pers.) vindt u hier een aparte beschikbaarheids-kalender: beschikbaarheid vakantiehuis Kijk voor meer informatie op: www.vakantiehuis-durbuy.nl
Alle bungalows op het park zijn van particuliere eigenaren en hebben allemaal een unieke, persoonlijke inrichting. De keuringscommissie waakt over de kwaliteit. In overleg met u zoeken we de bungalow die voldoet aan uw wensen qua inrichting, ligging en bereikbaarheid. Ook zijn er bungalows waar huisdieren (max.2) zijn toegestaan. En in de meeste gevallen kunt u de auto bij de bungalow parkeren.
Direct beschikbaar (klik op een van de bungalows)
Domaine VSG
Ardennen bungalow
Ardennen ANWB logo