Bungalowpark Sunclass Durbuy
Dit kindvriendelijke bungalowpark ligt ca. 40 km. ten zuiden van Luik, vlakbij Durbuy aan de rivier de Ourthe. Bij aankomst wordt u ontvangen door de charmante Nederlandstalige en Franstalige receptionistes. Het park heeft een overdekt verwarmd zwembad met een apart peuterbad, een all-weather tennisbaan, een basketbal- en voetbalveld, en speeltuintjes voor de kinderen.
Alle bungalows zijn vrijstaand tussen veel groen en liggen op een bosrijk heuvelachtig terrein. Ze hebben een eigen balkon of terras. Er zijn zowel 4-persoons als 5/6-persoons bungalows te huur. Op het park is verder een familierestaurant, een bar, een frituur, een wasserette en een minishop voor de kleine boodschappen en verse broodjes in de weekends en de schoolvakanties.
Vanuit het park kunt u diverse uitstapjes maken. Zo loopt u langs de Ourthe naar Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. Kastelen en grotten in de directe omgeving zijn een bezoek meer dan waard. U kunt kajakken of een mooie fietstocht maken. Ook wandelen is hier favoriet; u geniet van schitterende uitzichten en de mooie natuur. Bekijk ook eens de fotocollages van de omgeving.
De rust en de natuur zijn op het park behouden. Toch is er ook voor de actievelingen van alles te doen. Tijdens de schoolvakanties is een professioneel recreatieteam op het park aanwezig. Op de receptie kunt u terecht voor informatie en boekingen voor bijvoorbeeld een kajaktocht of het huren van een mountainbike. Verder vindt u er informatie over de golfbanen, folders van bezienswaardigheden, musea en wandelingen in de directe omgeving.
Kaart van de ligging van het park:
Bungalowpark Sunclass Durbuy scoort bij diverse beoordelingssites als beste park in de Belgische Ardennen, met een ruime 8
rustig gelegen bungalows met zonnig balkon of terras
zonnig terras bij restaurant Au Bon Coeur
ANWB erkend park
een van de speeltuinen van Sunclass