S P O R T
Zowel op het park als in de directe omgeving kunnen er veel soorten sport beoefend worden. Op het park is een overdekt 18 meter zwembad met een apart peuterbad. Verder is er een all-weather tennisbaan, een jeux-de- boules baan en een basketbal- en voetbalveld.
Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor boogschieten of wat avontuurlijker werk, zoals paintball, karten, abseilen, kajakken, raften, speleologie of mountainbiken door de bossen. Zelfs ballonvaren is er mogelijk. U kunt dit ter plekke boeken, of wij reserveren het alvast voor u voordat u komt, zodat u er geen omkijken naar hebt.
Schitterend wandelgebied.
De Belgische Ardennen bieden u een schat aan natuurschoon: heuvels en dalen met een mix van bossen,
weilanden en kleine riviertjes, afgewisseld met leuke kleine dorpjes. Een ideale plek om eens lekker rustig te wandelen of rond te toeren. Gezellige restaurantjes en cafe's maken uw vakantie compleet.
Golfbanen vindt u op 6 km. in Mean en op 5 km.in Barvaux (de 18-holes baan van Durbuy). Met een GVB bent u er altijd welkom.
In de wintermaanden zijn er volop mogelijkheden voor langlaufen of andere wintersporten. Natuurlijk voor zover er sneeuw ligt.