HIER VINDT U EEN FOTO-SELECTIE
UIT DE OMGEVING VAN DURBUY
De Ourthe, 200 m. van het park. Je kunt er kajakken of wandelen
Het kasteel van de Hare Krishna (2 km) kunt u bezichtigen
Mooie doorkijkjes en uitzichten
Grotten van Hotton liggen op 8km.
Alle grotten (Remouchamps, Han, Hotton) zijn ook 's-winters in 't weekeinde open
Hereboerderij
Afwisselende landschappen
Tijdens wandelingen
kom je door pittoreske dorpjes
In het kleinste stadje van Europa - Durbuy - zijn de winkels ook op zondag open
En er zijn tientallen cafe's en restaurantjes waar u lekker bourgondisch kunt genieten
Veel riviertjes en heldere beken
Veel kastelen zoals in Modave (foto's rechts) en van de Hare Krishna (foto boven) kunt u bezoeken. Openingstijden zijn bij de parkreceptie bekend.
Maar u kunt natuurlijk ook een ritje door de heuvels maken in het museum- trammetje van Erezee
Of gaan paardrijden;
de manege is vlakbij.
Het heuvelrijke land van de Belgische Ardennen nodigt u uit voor de rust en ontspanning die u zoekt. En zo dicht bij huis!

In een van de mooiste delen van de Ardennen, op slechts een uurtje rijden van Maastricht of Namen, vindt u het geliefde Durbuy met z'n gezellige terrasjes en Belgische biertjes en ontelbare restaurantjes. Maar niet alleen Durbuy is de moeite waard, ook de andere Ardeense dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan en die bekend zijn onder de naam “les plus beaux villages de wallonie. U vindt er rust en gemoedelijkheid.

Wandelend door het heuvellandschap vindt u een prachtige natuur met afwisselend weilanden en bossen en mooie vergezichten. Door de dalen kabbelen beekjes en riviertjes. Ook de sportieveling komt hier aan zijn trekken met mountainbike, kajak of adventure.

Liever naar een grote stad? Dan liggen Dinant, Namen, Luik, en Spa op zo'n 40 km afstand. Dichterbij vindt u plaatsen als La Roche, Coo, Han en Bastogne (Bastenaken) Ook een daguitstap naar de stad Luxemburg staat bij veel gasten op het programma.

In deze prachtige omgeving ligt het bungalowpark Sunclass-Durbuy met haar vrijstaande type A-bungalows. De afstand naar Durbuy is - wandelend langs de Ourthe - ongeveer 3 km.

Wilt u ook eens kennismaken met bungalowpark Sunclass-Durbuy en de mooie Ardennen, aarzel dan niet lang; vaak zijn bepaalde periodes al vroeg volgeboekt. En als u vroeg boekt, krijgt u als beloning 10% vroegboekkorting.