Wij nemen u mee naar het mooiste deel van de Belgische Ardennen, nabij Durbuy, waar kleine riviertjes zich tussen heuvels doorkronkelen en u er eens echt helemaal lekker uit bent. Op slechts 265 km van Utrecht of 150 km van Antwerpen bent u in een andere wereld.
Heeft u nog specifieke vragen?  Stuur dan een email naar: info@ardennen4all.nl of bel naar 0413 258 056 of GSM 06 23079879 (vanuit België 0031 413 258 056 of 0031 623 079 879). B.g.g. 06 22 90 75 33. U krijgt dan snel antwoord. Leonie @ Egidia Paap - Bijland 915 - NL5403 V M Uden - Ardennen Adventure & Accomodation - Ardennen 4 All.
DURBUY - BUNGALOWS - CHALETS - en VAKANTIEHUISJES in de Ardennen
De privé chalets zijn gezellig en huiselijk ingericht en zijn een ideaal uitgangspunt om de Ardennen te verkennen. U raakt er niet uit-gekeken. Veel van onze gasten komen dan ook regelmatig terug voor een weekend of vakantie.Dit park met een verwarmd binnenbad en vrij liggende bungalows tussen veel groen ligt op slechts een paar uur rijden. Op de receptie spreekt men ook Nederlands.

Wandelen, kajak en mountainbike zijn hier favoriete sporten. Maar uitstapjes maken in de omgeving, een kasteel of een grot bekijken of gewoon lekker niks doen of een Belgisch biertje pakken is ook leuk.

Boek eens een lekker-lang-weekend-weg of een bungalowvakantie naar de Belgische Ardennen.
Speciaal aanbevolen:
Luxe vakantiehuis Antoine bij Durbuy 5 slaapkamers - veel extra's - voor max. 12 personen.
Dit vrijstaande vakantiehuis bij Durbuy biedt u vanaf haar terrassen een schitterend uitzicht over het dorp Barvaux en de Ardense heuvels. Veel extra's, o.a. gratis Wifi, fitness, tafeltennis en soccer. **NIEUW** nu ook een SAUNA en massagedouche. Voor de kinderen is er een leuk speelhuisje op palen met zandbak, glijbaan en zelfs een echte veranda. Kajak, adventure, golf en tennis binnen 3 km
Boek tijdig, want er is veel vraag naar dit luxe vakantiehuis met een omheinde tuin van 2000 m2. Op de beoordelings website ZOOVER geven onze gasten een waardering van 9,4 uit meer dan 90 beoordelingen.
*** Al 4 jaar beoordeeld als de nummer 1 van meer dan 60 vakantiehuizen in Durbuy ***
comfortabele bungalows en vakantiehuisjes in de Ardennen
Naar de website van Vakantiehuis Antoine Durbuy